ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση ανά είδος
Κατηγορίες
Πληροφορίες
• Συχνές Ερωτήσεις
• Όροι Χρήσης
• Λεπτομέρειες Αποστολών
• Τρόποι Παραγγελίας & Πληρωμής
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
 

 ...cause flowers say it better!

Χαρίστε λουλούδια, χαρίστε χαμόγελα! Στη flowers dafni κάνουμε εικόνα τα συναισθήματά σας!

Από το 1986 η αγάπη μας για τα λουλούδια, τα φυτά και τη διακόσμηση μας οδήγησε στη δημιουργία του καταστήματος μας στην Αγία Παρασκευή και από τότε η αγάπη αυτή γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας που ενημερώνεται συνεχώς για νέες τάσεις και τεχνικές στην ανθοδετική, η συνεργασία μας με τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες του χώρου και πάνω απ’ όλα η ψήφος εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια μας δίνετε όλοι εσείς αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Η ικανοποίηση της επιθυμίας και του πιο απαιτητικού μας πελάτη ήταν, είναι και θα είναι πάντα για εμάς η μεγαλύτερη πρόκληση και στοχεύουμε σε αυτή παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και συνέπειας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για αποστολές λουλουδιών -και όχι μόνο- στην Αθήνα, στην υπόλοιπη Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον αναλαμβάνουμε το στολισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου και τη διακόσμηση του γάμου, της βάπτισης ή της εκδήλωσης που διοργανώνετε.

Στα πλαίσια της επιθυμίας μας να αντεπεξέλθουμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, ερχόμαστε πιο κοντά σας και καλύπτουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.flowers-dafni.gr.

Σας καλωσορίζουμε και ηλεκτρονικά πλέον στην παρέα μας, περιμένουμε τα σχόλια και την κριτική σας για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι ενώ είμαστε εδώ για να σας δώσουμε συμβουλές, να λύσουμε τις απορίες σας και όπως πάντα να συνοδέψουμε με τις δημιουργίες μας κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, ξαφνιάζοντας σας ευχάριστα!

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι